rozgrywki
Wasza strefa
portal
przy-jezdni
Skoro jest zakładka gdzie wpisujecie Wasze typy tego Mundialu to czemu nie zrobić o piłkarzach
tutaj wpisujcie swoich faworytów. Moim jest Cristiano Ronaldo
chyba nie musze komentować...
Ostatnie wizyty
środa, 14.lipca 2010 15:13
Użytkownik jest niedostępnyZobacz wszystkie posty użytkownika
Sorki, ale Ronaldo jest przereklamowany. W całym turnieju miał kilka dobrych zagrywek, a reszta to ciągła strata piłki.
Podobno trwa spór pomiędzy kibicami czy Leo Messi czy Ronaldo jest najlepszy na świecie. Mam nadzieję, że teraz nie będzie wątpliwości: LEO MESSI !!!
Ostatnie wizyty
niedziela, 11.lipca 2010 17:12
Reklama dźwignią handlu, przereklamowany czy nie ale ludziom się podoba jego gra, i ztego co napisała magda-lena nie tylko gra :P a messiego też ostatnio widziałem w jakiejś reklamie :P chyba chipsów czy czegoś podobnego więc i Ty tez chyba podązasz za reklamą :P
Ostatnie wizyty
środa, 14.lipca 2010 15:19
Chyba nie zrozumiałeś co messi miał na myśli. Przereklamowany to nie znaczy, że występuje często w reklamach.
Ja jednak myślę, że Leo Messi jest bardzo dobrym piłkarzem, ale jednak dynamika, stałe fragmenty, dokładność podań są za Ronaldo.
Ostatnie wizyty
piątek, 02.lipca 2010 10:46
Barca rules!!!
Może i nie zrozumiałem co messi miał na myśli, ale co do Ronaldo to sie nie zgodzę bo on raczej na boisku nie świci:P to znaczy on jest może bardziej skuteczny niż fajny jeśli chodzi o oglądanie jego akcji :P ale oczywiście szanuję wkońcu Ronaldo to Ronaldo
Ostatnie wizyty
środa, 14.lipca 2010 15:19
zgadzam sie, ze Ronaldo jest troche przereklamowany, no ale czasami ma wporzo akcje
jednak ja najbardziej lubie Davida Ville
Ostatnie wizyty
środa, 04.sierpnia 2010 02:22