rozgrywki
Wasza strefa
portal
przy-jezdni
widzieliście ostatnio na mundialu grano nową piłką specjalnie zaprojektowaną. do czego to doszło nawet piłką zajmują się inżynierowie :P
Ostatnie wizyty
środa, 14.lipca 2010 15:15
Użytkownik jest niedostępnyZobacz wszystkie posty użytkownika
tak widziałem i słyszałem ze jest mega zła. wielu trenerów jak i samych zawodników mówi ze ta piłka jest bez sensu bo leci jak chce i podobno nie da się przewidziec czy za chwile nie skreci czy coś :D
Ostatnie wizyty
środa, 14.lipca 2010 15:24
tak a ta piłka ma nawet nazwę mianowicie Jabulani, piłka mistrzostw świata. ale niestety zamisast sukcesem chyba okaże się ona porażką tego mundialu i pewnie zaraz ją wycofają
Ostatnie wizyty
środa, 14.lipca 2010 15:26
osobiście chciałabym pograć ta piłką i móc ją stestować czy na prawdę jest taka zła. a po drugie to zauważyłam ze najwięcej protestowali trenerzy drużyn które odpadły z mundialu, na coś wine trzeba zwalić, bo przecież wszyscy grają tą samą piłką więc akurat z tego powodu jest remis :P
Ostatnie wizyty
środa, 14.lipca 2010 15:13
ta piłka jest zmorą ale tylko przegranych drużyn a raczej deską ratunku bo cała winę zwalają na piłkę :D szkoda ze nasi nei grali tez by na pewno skorzystali i ponarzekali
Ostatnie wizyty
środa, 14.lipca 2010 15:19
jak tak troche pomyslalam to powiem szczerze ze jednak jesli pilka jest zła to i jakosc meczu traci, bo skoro kopiesz piłke a ona leci gdzie indziej to co to za mecz :P zamiast kombinowac powinni zostawic stara piłke albo tą dać odpowiednie wczesnie aby kazdy mogl się do neij przyzwyczaić
Ostatnie wizyty
środa, 14.lipca 2010 15:13
ciekawi mnie tylko czy po mundialu wystawią tą piłkę gdzieś na licytacje i czy będzie do kupienia, a jeśli tak to za ile. pewnie cena bedze duuuuża:P co o tym myślicie?
Ostatnie wizyty
środa, 14.lipca 2010 15:15
moze bedzie tak jak z piłką, którą beckham przestrzelił karnego i piszła na aukcji za duuuża sumę
Ostatnie wizyty
środa, 14.lipca 2010 15:24